UPDATE Internetul de la RDS a „picat“ în Cluj aproape trei zile. Vezi de ce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abonaţii la internet din Cluj-Napoca ai companiei RDS&RCS au rămas fără conexiune de joi seara până sâmbătă. De atunci, aceştia nu au primit nicio explicaţie oficială cu privire la situaţia în care se află la zeci de utilizatori de internet din oraş.

Vezi şi
Cum a înşelat RCS&RDS clienţii cu promoţii false
RDS, noua victimă a Protecţiei Consumatorului

Compania nu a făcut încă nicio declaraţie cu privire la eventualele defecţiuni, însă operatorii din callcenter-ul firmei fac de fiecare dată aceeaşi precizare: se lucrează pentru a fi restabilită conexiunea.

Deşi nu mai au internet de joi noaptea, mai mulţi internauţi din Cluj-Napoca au găsit alte modalităţi de a se conecta şi au început să atragă atenţia pe Twitter, Facebook şi forumuri că internetul de la RDS nu mai funcţionează. În urma sesizărilor reiese faptul că probleme se întâlnesc în cartierele Mănăştur şi Gheorgheni sau chiar şi în municipiul Turda. Unul dintre utilizatori afirmă că nici în Galaţi situaţia nu e mai roz. Nu se cunoaşte, aşadar, gravitatea problemei cu care se confruntă compania.

O explicaţie neoficială a venit tot de pe internet, unul dintre utilizatori afirmând că RDS a făcut update la softurile routerelor pe care le folosesc, achiziţionate de la compania Huawei, iar din acest motiv au „picat“ mai multe conexiuni.

Oana, una dintre abonaţi, scrie pe Twitter„am sunat la ei şi au zis că e o problemă generală, se rezolvă curând. Acum doua zile“.

"Compania avea, până acum o fibră optică la opt scări de bloc. Acum instalăm fibră optică la fiecare scară. Deci modernizăm reţeaua. Am făcut asta în cartierele Grigorescu şi Mănăştur, dar vor urma şi celelalte cartiere", a declarat pentru Adevărul de Seară o sursă din interiorul RDS.

UPDATE: Conexiunea a revenit în mare parte, însă conducerea companiei nu a oferit nicio explicaţie până în prezent.

CITEŞTE ŞI: Cluj: Trei zile de internet-lipsă de la RDS. Explicaţia neoficială: modernizează reţeaua

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite