Emil Boc va candida la funcţia de primar al Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL, Emil Boc, a anunţat, azi, 28 aprilie, într-o conferinţă de presă, că va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca.

„Sunt convins că vom câștiga aceste alegeri. Venim cu o echipă care a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Credem că putem merge în fața clujenilor să le cerem un vot de încredere", a spus Emil Boc. Anunțul lui Emil Boc vine după ce unii lideri de organizații i-au cerut demisia din fruntea PDL.

Vedeţi ce spun contracandidaţii lui Emil Boc la fotoliul de primar

Boc îi va avea ca şi contracandidaţi la fotoliul de primar al Clujului pe Marius Nicoară (USL), Emil Culda (PNŢCD), Eckstein Peter Kovacs (UDMR), Mircia Giurgiu (independent), Csep Sandor (PCM) şi Gergely Balasz (PPMT).

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat că decizia de a candida la Primăria Cluj-Napoca „era luată" mai de mult şi că nu a fost influenţată de trecerea moţiunii de cenzură, potrivit Mediafax. „Decizia de a candida era luată, nu moţiunea m-a influenţat", a afirmat el. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj alături de liderul filialei PDL, Daniel Buda, şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, care şi-a anunţat şi el candidatura pentru un nou mandat la CJ.

Întrebat dacă nu s-au supărat pe el colegii din PDL Cluj pentru „tărăgănarea" anunţării deciziei, Boc a răspuns: „Decizia am luat-o mai de mult, dar decizia de a o comunica am luat-o împreună cu Alin Tişe şi cu Daniel Buda şi am aşteptat să văd că am şi susţinerea colegilor de partid. Nu am comandat sondaje, nici eu, nici partidul, nu ştiu cum arată sondajele, nu le am şi mă bazez pe intuiţie".

Referitor la candidatul USL la Primăria Cluj-Napoca, Boc a spus că îl respectă pe Marius Nicoară, dar nu crede că locul acestuia este la conducerea Primăriei.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite