Drumul Cluj-Gherla a fost închis pe timpul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier pe DN 1 C între Cluj-Napoca şi Gherla a fost întrerupt, din nou, în jurul orei 21.00, din cauza apei care a revenit pe carosabil în zona comunei Jucu, după ce circulaţia fusese reluată pe un fir. În acest moment se folosesc mai multe rute ocolitoare. Maşinile merg bară la bară din Apahida până la Podul IRA, conform şoferilor.

Reprezentantul poliţiei clujene, Adnana Ilieş, a declarat, marţi seară, că circulaţia a fost deviată.  „Se foloseşte
ruta Gherla – Fizeşu Gherlii – Geaca – Cămăraşu – Apahida", a spus  Ilieş. Apa de pe carosabil în zona Jucu a ajuns la 30 de centimetri.Şoferii spun că pe varianta de ocolire se circulă foarte greu. „Am ocolit circa 50 de kilometri şi drumul este foarte rău. Din Gherla am fost deviaţi spre Ţaga, Sic şi Apahida. De aici maşinile mergeau bară la bară până la podul IRa din Mărăşti", a susţinut Radu, un şofer clujean.
Traficul pe DN1 C a fost întrerupt, marţi după-amiază, în comuna Jucu după ce apa de pe carosabil a ajuns la peste 50 de centrimetri, dar a fost, ulterior, restabilit pe un fir, alternativ, în condiţiile în care apele rezultate în urma ploilor au început să se retragă.

Citeşte şi

Un tânăr de 23 de ani a dispărut după inundaţiile din Huedin. Vezi cum mai multe maşini au fost luate de ape

Trafic blocat între Cluj şi Gherla, după ce apa a pătruns pe carosabil

Cod portocaliu pe râurile din Cluj!

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite