Dracula din Turda, poreclit „Bolundu“, a făcut senzaţie la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Borşan Ioan Daniel, selectat la „Românii au talent“ pentru felul în a dansat în costum de Dracula pe muzica celor de la Scooter, este şomer, după 30 de ani munciţi la CFR

N-a avut un scop foarte precis când s-a prezentat la preselecţia pentru „Românii au talent“, dar l-a făcut pe Mihai Petre să se dezlănţuie în faţa spectatorilor adunaţi la Teatrul Naţional din Cluj.Daniel Borşan (49 de ani), a apărut pe scenă îmbrăcat în costum de Dracula, cu un perfuzor după el, şi a dansat pe imnul Stelei - melodia Maria (I like it loud) a trupei Scooter. Alegerea costumului - brandul Dracula nu e bine exploatat la noi; scopul declarat - să se distreze; secretul reuşitei - deşi aproape nu s-a mişcat de pe loc, a electrizat o sală întreagă. 

Fost ceferist, actualmente şomer

Daniel Borşan e şomer din martie 2010, când secţia CFR marfă unde lucra de peste 30 de ani s-a desfinţat. Nu şi-a mai căutat altceva de lucru, preferând deocamdată să stea acasă ca să poată avea grijă de mama şi de bunica lui. „Mama are scleroză în plăci şi este la un pas de a face Parkinson. Eu o ajut să mănânce dimineaţa, la prânz şi seara“, explică Daniel.

Când a văzut că nu sunt restricţii la înscrierea pentru preselecţia de la „Românii au talent“ s-a bucurat, gândindu-se că îşi va putea proba - cu public - talentul la dans. “Dacă tu vrei asta, du-te şi arată-le ce poţi, că nu-i nicio ruşine“, i-a spus prietena sa, Carmen, care i-a fost alături şi la preselecţie.

Citeşte în „Adevarul“ de mâine cum a făcut rost de costumaţie, unde a învăţat să danseze şi de ce i se spune „Bolundu“

CITEŞTE ŞI

Bernadette şi căţeluşa dansatoare Vanda de la „Românii au talent“

Cine sunt clujenii din „Veveriţele Vesele“ ce se bat pentru premiul de la „Românii au talent“?

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite