Cu 194 km/h pe Autostrada Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Serviciul de Poliţie Rutieră Cluj au prins, sâmbătă, în urma unor controale radar pe Autostrada Transilvania (A3), doi şoferi care conduceau cu o viteză de 185, respectiv 194 de kilometri pe oră, aceştia fiind amendaţi, iar permisele de conducere fiindu-le reţinute.

Citeşte şi:

Sibiu: Un şmecher scandalagiu s-a dat în spectacol la Rutieră

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Cluj, subinspectorul Sorin Precup, a declarat pentru Mediafax că cei doi au fost prinşi în timp ce conduceau de la Gilău spre Turda, pe Autostrada Trasilvania, de două radare amplasate în cascadă.

"Echipajele de la Poliţia Rutieră Cluj au depistat în trafic doi şoferi care circulau cu 185 de kilometri pe oră, respectiv 194 de kilometri pe oră, pe A 3, de la Gilău spre Turda. Primul conducea o maşină Audi, iar celălalt un Mercedes. Celor doi şoferi li s-a aplicat o amendă de câte 540 de lei, iar permisele de conducere au fost reţinute în vederea suspendării pe 90 de zile", a spus Precup.

Potrivit acestuia, în cadrul controlului ce a făcut parte din campania naţională "Drumuri în siguranţă", de depistare a celor care conduc cu viteză, a mai fost prins un şofer care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Viteza maximă admisă pe autostradă este de 130 de kilometri pe oră.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite