Constanţa: Confruntarea Băhăian – Şlepac, amânată din lipsă de procedură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Termenul de fond în procesul Lui Sergiu Băhăian a fost amânat ieri, când judecătorii au constatat că nu este îndeplinită procedura legală.

Controversatul Sergiu Băhăian ar fi trebuit să fie confruntat cu unul dintre locotenenţii săi, Valentin Şlepac.

Sergiu Băhăian şi suita lui de complici, Marian Edward Mărculescu, Gheorghe Teleagă, Mihai Dăscălete, Dan Negureanu,  Călin Marin şi Petru Brumă, au fost judecaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni de natură economică.

Ei au înşelat patronii mai multor societăţi comerciale din Bucureşti, Galaţi şi Cluj Napoca, luând de la aceştia, cu împrumut, sume de bani care sar de ordinul milioanelor de lei şi pe care nu le-au mai restituit. 

Slobozia: Băhăian rămâne în arest


De asemenea, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Teorism Constanţa l-au pus sub învinuire pe Băhăian pentru instigare la omor şi înşelăciune.

Şlepac şi Grigoraş sunt acuzaţi de omor deosebit de grav. Victimele lor sunt Ionel Ulezu, Petrică Captalan, Emilian Leonte şi Lucian Cernat, primii doi sedaţi şi îngropaţi de vii, iar ultimii doi bătuţi şi aruncaţi în canalul Dunăre Marea Neagră.

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite