Slobozia: Băhăian rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis ca Sergiu Băhăian şi complicii săi să rămână în arest, întorcând din drum decizia instanţei ialomiţene, care dispunea, în urmă cu câteva zile, eliberarea acestora.

Curtea de Apel a admis recursul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT- Biroul Teritorial Ialomiţa. Astfel, magistraţii „au înlăturat măsurile de revocare a arestării preventive şi de luare a măsurii preventive de a nu părăsi ţara pentru inculpaţii Bahaian Sergiu, Mărculescu Edward Marian, Teleagă Gheorghe, Dăscălete Mihai, Negureanu Dan, Călin Marin şi Brumă Petru şi menţine starea de arest a acestor inculpaţi“.

Controversatul om de afaceri Sergiu Băhăian şi suita lui de complici, Marian Edward Mărculescu, Gheorghe Teleagă, Mihai Dăscălete, Dan Negureanu,  Călin Marin şi Petru Brumă, au fost judecaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni de natură economică. Este vorba despre fapte grave precun înşelăciune, emitere de cecuri fără acoperire şi constituire de grup organizat. Ei au înşelat patronii mai multor societăţi comerciale din Bucureşti, Galaţi şi Cluj Napoca, luând de la aceştia, cu împrumut, sume de bani care sar de ordinul milioanelor de lei şi pe care nu le-au mai restituit.

De asemenea, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Teorism Constanţa l-au pus sub învinuire pe Băhăian pentru instigare la omor şi înşelăciune, iar cei care i-au lichidat pe administratorii firmelor fantomă, Şlepac şi Grigoraş vor fi judecaţi pentru omor deosebit de grav. Victimele lor sunt Ionel Ulezu, Petrică Captalan, Emilian Leonte şi Lucian Cernat, primii doi sedaţi şi îngropaţi de vii, iar ultimii doi bătuţi şi aruncaţi în canalul Dunăre Marea Neagră.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite