Clujenii donează pentru sinistraţii din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile clujene vor începe mâine o campanie de colectare de ajutoare pentru sinistraţii din Moldova, clujenii putând dona bani, alimente sau materiale de construcţii la sediile primăriilor de cartier.

„Lansăm o campanie pentru ajutorarea sinistraţilor din Moldova, intitulată «Clujenii, aproape de sinistraţi», prin intermediul căreia vom colecta alimente, bani, îmbrăcăminte şi încălţăminte, mobilier, aparatură electrocasnică, precum şi materiale de construcţii. Primăria şi Prefectura vor asigura transportul acestor ajutoare până în zonele sinistrate”, a spus Radu Moisin, unul dintre viceprimarii municipiului Cluj-Napoca.

IALOMIŢA: LA FETEŞTI A ÎNCEPUT EVACUAREA POPULAŢIEI

El a precizat că acţiunea va dura cinci zile, de sâmbătă până miercuri, între orele 11.00-19.00, iar ajutoarele se pot dona în nouă amplasamente din municipiu - şase primării de cartier şi cantina Primăriei, în Piaţa Mercur şi la sediul Primăriei din Piaţa Unirii.

„Sperăm să primim alimente neperisabile sau cu termen de valabilitate mai îndepărtat, care vor fi depozitate în condiţii de siguranţă. În cazul în care există clujeni care nu se pot deplasa, o comisie a autorităţilor se va deplasa la ei acasă pentru a colecta ajutoarele”, a precizat viceprimarul Moisin.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite