Clujeanca Vanda Hădărean bate toate recordurile. Este a patra oară campioană mondială (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta gimnastă originară din Cluj-Napoca, Vanda Hădărean, stabileşte record după record. Deja şi-a obişnuit fanii să devină în fiecare an campioană mondială. Are patru titluri consecutive, fiind încoronată ieri din nou cu aur la Miss Fitness World, la competiţia desfăşurată în Miami

Deja a devenit o obişnuinţă pentru lumea fitnessului ca frumoasa româncă Vanda Hădărean să ia cireaşa de pe tort. Medaliată la Jocurile Olimpice de la Barcelona 1992 cu echipa de gimnastică a României, clujeanca Vanda Hădărean, stabilită de mai mulţi ani în Canada, a câştigat pentru a patra oară la rând titlul mondial la fitness.

Citeşte aici un amplu material despre viaţa vedetei clujence

La 35 de ani neîmpliniţi, fosta gimnastă a întrecut la frumuseţe şi execuţie fete cu mult mai tinere decât ea, demonstrând că sportul pe care l-a început cu doar câţiva ani în urmă îi vine ca o mănuşă. Şi pentru că nu ştie cât va mai fi motivată să tot câştige cel mai important concurs internaţional Miss Fitness World, Vanda deja şi-a pregătit terenul pentru cele care o vor urma.

Ea a deschis în urmă cu doi ani, la Ottawa (Canada), un studio de fitness, unde antrenează clase private, grupuri, predă fitness pentru juniori şi adolescenţi şi, de asemenea, lucreză cu fete care vor să se lanseze în fitness şi fitness modelin, conform site-ului oficial al sportivei.

Vanda Maria Hădărean

* Vârsta 34 de ani
* A practicat gimnastica, obţinând aur la CE, individual compus; junioare, bronz la CM cu echipa; argint la JO de la Barcelona, cu echipa
* s-a retras din gimnastică la 18 ani
* s-a stabilit în Canada în 2000
* din 2007 până în prezent a câştigat Miss Fitness World

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite