Cluj: Gore a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce s-a automutilat pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Marius David, cunoscut drept Gore, va fi prezentat azi instanţei Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă pentru port ilegal de armă albă şi ultraj contra bunelor moravuri.

"Marius David a fost reţinut în cursul zilei de ieri, pentru 24 de ore, sub acuzele de port ilegal de cuţit şi ultraj contra bunelor moravuri", a declarat Gina Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Gore a fost reţinut imediat după ce a fost externat de la Clinica de Psihiatrie, unde fusese internat după scandalul pe care l-a provocat pe 24 martie, în cartierul clujean Mănăştur.

El a fost văzut pe Calea Mănăştur, plin de sânge, ţinând un cuţit la gât. Mai multe echipaje de poliţie şi unul de "mascaţi" au fost trimise, pentru a-l imobiliza.

„Era plin de sânge. Se vedea cum îşi tot bagă cuţitul în gât. Striga într-una «este pe pământ Satana». Întâi au venit poliţiştii. Le spunea că dacă se atinge de el, se omoară. Apoi au apărut mascaţii care l-au imobilizat. Totul s-a petrecut în decurs de 10 minute. Sunt în stare de şoc, n-am mai văzut în viaţa mea aşa ceva", a declarat unul dintre martori.

Citeşte aici mai multe despre scandalul provocat de Gore

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite