Clanurile de interlopi care terorizează Clujul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personaje din lumea interlopă a Clujului, precum Gore şi fiii lui, Adalbert Valentin Şule, zis şi Tinuţ, sau Vlad Alexandru Ţepeş au terorizat Clujul de-a lungul ultimilor ani.

Ultimul caz care a făcut vâlvă în Cluj este cel al interlopului Marius David, poreclit Gore, care, în urmă cu două luni, l-a înjunghiat, pe holul Unităţii de Primire Urgenţe, pe brancardierul care îl îngrijea. Gore a fost reţinut de poliţişti şi, ulterior, arestat preventiv. El este cercetat acum, după gratii, fiind acuzat de tentativă de omor.

Fiul minor al interlopului Gore a fost din nou reţinut pentru scandal

Florin Marius David este un cunoscut interlop clujean, aflat de multe ori în atenţia autorităţilor. Ultimul incident în care a fost implicat, înainte de a înjunghia brancardierul de la Urgenţe, s-a derulat în primăvara acestui an, când Gore s-a automutilat pe o stradă din Mănăştur, în urma unei controverse pe care a avut-o cu soţia lui. Atunci, a fost internat pentru un control psihiatric în urma acestor evenimente.

Gore l-a înjunghiat pe brancardierul care îl îngrijea

Aşchia nu sare departe de trunchi

În timp ce unii dintre temuţii interlopi clujeni se află după gratii, alţii continuă să terorizeze clujenii. Este şi cazul fiului minor al lui Gore, Sami David, care a fost implicat în mai multe incidente în luna august a acestui an. Băiatul a fost reţinut de două ori de poliţişti: pentru transport de droguri şi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Adalbert Valentin Şule, zis şi Tinuţ

În urmă cu câţiva ani, grupul Ţepeş făcea şi el ravagii în lumea interlopă a Clujului. Liderul grupului, Vlad Alexandru Ţepeş, fost bodyguard, a fost arestat preventiv în 2005, pentru şantaj şi constituirea unui grup de criminalitate organizată. Ţepeş şi mâna sa dreaptă, Adalbert Valentin Şule, zis şi Tinuţ, au fost condamnaţi, alături de alţi membri ai grupului, la cinci ani de închisoare.

Ajutorul lui Vlad Ţepeş, scandal la Câmpeni

Membrii grupului Ţepeş percepeau taxe de protecţie unor patroni de baruri din Cluj. În plus, recuperau bani prin şantaj şi-i ameninţau pe datornici cu bătăi. Banii obţinuţi astfel, sute de mii de euro, aceştia i-ar fi investit în afaceri dubioase cu terenuri, apartamente şi maşini de lux.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite