Fiul minor al interlopului Gore a fost din nou reţinut pentru scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane, printre care şi un minor, au fost reţinute aseară de poliţiştii clujeni, după ce au agresat un bărbat pe o stradă din municipiu. Minorul este fiul interlopului Gore, Sami David, şi nu se află la prima abatere de acest gen.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Alma Brehariu-Bruja, incidentul a avut loc în jurul orei 16.30, în plină stradă. „Cei cinci tineri au agresat un bărbat, pe stradă. Aceştia au fost identificaţi şi duşi la Secţia numărul 1 de Poliţie, pentru audieri", a arătat Alma Brehariu-Bruja. Aceasta a confirmat şi faptul că minorul reţinut este nimeni altul decât Sami David, unul dintre fiii interlopului Gore, care este cercetat, în prezent, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor.

Gore l-a înjunghiat pe brancardierul care îl îngrijea

Sami David nu se află la prima abatere de acest gen. În urmă cu două săptămâni, el a mai fost reţinut de poliţişti, pentru transport de droguri. „De data asta, tinerii sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Este posibil ca pe numele celor cinci să se emită, astăzi, mandat de arest preventiv pentru 29 de zile", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite