Bosch vine la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse apropiate negociatorilor susţin că Bosch este investitorul misterios ce va lua locul firmei Nokia în parcul industrial Tetarom. Este vorba de o investiţie pe termen lung. Se vor crea circa 2.000 de locuri de muncă.

Neoficial. Firma Bosch este investitorul misterios care va veni la Cluj. Contractul nu este încă semnat. E vorba de o investiţie de circa 60 de milioane de euro. Bosch va crea circa 2.000 de locuri de muncă.

Oficial, atât directorul Tetarom, Viorel Găvrea, cât şi reprezentanţii Bosch România, nu confirmă că Bosch va veni la Cluj-Napoca.

Adio, Nokia! Rămân cu Bosch

Imediat după anunţul plecării celor de la Nokia, autorităţile, atât cele de la Bucureşti, cât şi cele locale au vehiculat mai multe variante de companii care să-i ia locul gigantului finlandez. Ieri, reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj au susţinut că cele mai avansate negocieri ar fi cu cei de la Bosch. Citeste mai multe aici!

Bosch a primit certificat de urbanism la Jucu

Primarul comunei Jucu, Ioan Pojar, a declarat pentru „Adevărul" că certificatul de urbanism solicitat de compania Bosch a fost emis la sfârşitul săptămânii trecute. „Bosch a solicitat un certificat de urbanism, care a fost emis la sfârşitul săptămânii trecute. Certificatul a fost emis pentru o suprafaţă de 21,5 hectare de teren din Parcul Industrial Tetarom III", susţine primarul din Jucu.



 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite