FOTO Băsescu: Oricât i-am supărat pe români, între a fi supărat şi a fi plapumă pentru infractori, românii vor spune „Dragilor, aţi rămas fără plapumă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu la Cluj
Traian Băsescu la Cluj

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la mitingul care se desfăşoară la Cluj-Napoca pentru susţinerea sa, că oricât i-a supărat pe români în mandatul lui e convins că la referendumul din 29 iulie românii vor da cea mai mare lecţie clasei politice din România.

„Oricât i-am supărat eu pe români în mandatul meu, între a fi supărat şi între a fi plapumă pentru nişte infractori, românii vor spune: dragilor, aţi rămas fără plapumă. Aveţi ocazia să daţi cea mai tare lecţie clasei politice din România. Ne vedem, ne auzim şi ne simţtim pe 29 iulie. În politică un preşedinte are nevoie de legitimitate. Eu nu vreau să câştig la masa verde. Mitică de la Ligă scoate campioni la masa verde".

Traian Băsescu la Cluj

Imagini de la discursul lui Traian Băsescu în Cluj

„Chem toţi românii, indiferent de opţiunile politice la referendumul din 29 iulie. Votul nu e despre Victor Ponta sau Crin Antonescu. Votul e restauraţie sau mers inainte. Am convingerea că românii vor spune nu pentru destituirea preşedintelui. Sunt convins că veţi ştii să spuneţi nu abuzului. Sperând că trusturile lui Vântu sau Voiculescu vor reuşi să-i prostească pe români, vă asigur că şi-au greşit socoteala, poporul se va dovedi mult mai inteligent decât oamenii politici. Toată comunitatea europeană a condamnat decapitarea instituţiilor statului din România. În aceste condiţii cum ar arăta România cu un popor care validează acest lucru? De aceea, convingerea mea este că românii nu vor putea fi aduşi să valideze o ticăloşie, nu vor putea fi aduşi să valideze abuzul constituţional, românii nu vor putea fi făcuţi să se comporte ca cetăţeni neeuropeni. Nu votaţi pentru mine, votaţi cea mai bună soluţie pentru mersul îaninte al României. Crin şi Ponta sunt nişte oameni fără credibilitate la Bruxelles", a declarat Traian Băsescum în Piaţa Lucian Blaga din Cluj-Napoca.

Discursul lui Traian Băsescu la Cluj

Imagini de la mitingul de susținere al președintelui suspendat Traian Băsescu

Miting la Cluj cu peste 10.000 de participanți. Clujenii au afișe pro-Băsescu

În Piaţa Lucian Blaga au susţinut discursuri fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, actualul lider al democrat-liberalilor, Vasile Blaga, preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, liderul Noua Republică, Mihai Neamţu, eurodeputatul Cristian Preda, Gheorghe Flutur şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

Emil Boc a declarat că actuala putere a transformat România "în oaia neagră a Europei", periclitând drepturile românilor şi existenţa acestora în Uniunea Europeană.

La rândul său, preşedintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus participanţilor că dacă au venit atât de mulţi la mitingul de susţinere a lui Traian Băsescu, înseamnă că nu cedează, că vor lupta împreună împotriva regimului Ponta-Antonescu.

El a mai spus că "azi, la Cluj" oamenii cer "Jos Ponta" şi ca hoţii să plece acasă.

La miting este prezentă şi fiica cea mică a preşedintelui suspendat Traian Băsescu, Elena. La mitingul pentru susţinerea preşedintelui Traian Băsescu au participat aproximativ 10.000 de persoane.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite