Au copiat la Bac cu fiţuici şi cu telefonul mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi absolvenţi de liceu din judeţul Cluj au fost eliminaţi din examenul de bacalaureat, după ce au încercat să copieze la proba scrisă la Limba şi literatura română.

Fratele eroului mort în Afganistan a dat Bac-ul apoi a mers la înmormântare
Constanţa: Elevi prinşi copiind la bacalaureat

„Unul dintre elevi susţinea proba la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din Cluj-Napoca, iar celălat la Liceul Teoretic „Papiu Ilarian” din Dej”, a precizat inspectorul şcolar general Anca Hodorogea. Unul dintre elevi, cel care susţinea Bac-ul la Saligny a încercat să copieze cu ajutorul unui hands-free conectat la un telefon mobil. „Profesoul supraveghetor avea suspiciuni asupra unui elev, iar când s-a uitat mai bine a găsit asupra lui un dispozitiv prin care primea informaţii din exterior. Când a fost întrebat în mod direct, elevul a recunoscut”, a declarat Radu Brejea, preşedintele comisiei nr.302.

Celălalt absolvent, de la Dej, a încercat să copieze cu ajutorul unor fiţuici. Cei doi au fost eliminaţi total din examen şi vor trebui să susţină, din nou, toate probele de bacalaureat, la următoarea sesiune, din luna august. La Cluj, aproximativ 7.000 de absolvenţi de a XII-a susţin probele scrise ale examenului de bacalaureat în 22 de centre de examen.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite