UPDATE Anchetatorii au ridicat PC-urile presupuşilor hoţi de la Banca Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darie Tutuce, vecinul lui Adrian Hosu, a participat ca martor la percheziţia de dimineaţă
Darie Tutuce, vecinul lui Adrian Hosu, a participat ca martor la percheziţia de dimineaţă

Poliţiştii au ridicat de la locuinţa lui Andrei Hosu, unul din suspecţii tâlhăriei de la Banca Transilvania, un calculator, CD-uri, o geantă şi nişte adidaşi, potrivit unui martor.

Citiţi şi: Autorii jafului de la o filială din Cluj a Băncii Transilvania au fost prinşi 

Un martor al percheziţiei din această dimineaţă, de la locuinţa lui Andrei Hosu, spune că poliţiştii au ridicat din apartamentul tânărului un calculator, adidaşi şi o geantă. „Au luat diverse lucruri. Bani nu au luat, doar adidaşi şi o geantă, şi CD-uri”, spune Darie Tutuce, un vecin de-al familiei Hosu, ce locuieşte într-un bloc aflat la aproximativ 500 de metri de filiala Băncii Transilvania, din Mănăştur. Potrivit bărbatului, tânărul Adrian Hosu (21 de ani), unul dintre suspecţii tâlhăriei din 13 februarie 2008, se ocupa de vânzarea de maşini second-hand, împreună cu tatăl său. Mama tânărului este casnică, iar băiatul mai are o soră mai mică.

Vecinii lui Andrei Hosu au fost foarte surprinşi de faptul că tânărul a fost în stare să pună la cale jaful. „Nu aş fi crezut niciodată aşa ceva. Este un băiat cuminte, liniştit, studiază, ”, spune Darie Tutuce,  vecinul tânărului.

Ioan Vaida, un alt vecin de-al suspectului, spune că acesta nu a ieşit cu nimic în evidenţă. „Familia lui este foarte de treabă.  Îi ştiam oameni foarte serioşi”, a declarat bărbatul în vârstă de 52 de ani.

În ceea ce-l priveşte pe cel  de-al doilea suspect, Bogdan Baciu, acesta era prieten bun cu Andrei Hosu. Potrivit poliţiştilor, Bogdan Baciu lucra ca şi taximetrist de aproximativ două săptămâni.


Cei doi au fost, astăzi, reţinuţi pentru 24 de ore, iar mâine vor fi duşi în faţa instanţei, cu propunere de arest preventiv.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite