Alte nume grele în dosarul „Sexgate de Cluj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rusul Sergey Pashanin a relatat cu lux de amănunte momentele petrecute în cadrul clubului Nana
Rusul Sergey Pashanin a relatat cu lux de amănunte momentele petrecute în cadrul clubului Nana

Managerul adjunct de la Mechel şi patronul Diesel Club s-ar fi numărat printre clienţii „fetiţelor” de la Nana Club. O mărturie spectaculoasă în dosarul „Sexgate de Cluj” provine din partea managerului adjunct al unei firme de importanţă naţională din judeţul Cluj.

Mai citeşte şi:

Bordel de lux pentru mahări, politicieni şi VIP-uri

Adjunctul şefului Poliţiei Cluj-Napoca: „Nu mi-am dat seama că e local de striptease”

Rusul Sergey Pashanin, director general adjunct al firmei Mechel din Câmpia Turzii, din anul 2004, a relatat cu lux de amănunte momentele petrecute în cadrul clubului Nana. Pashanin a relatat anchetatorilor, la sfârşitul anului trecut, că în anul 2004 a cunoscut-o pe Natalia Horja, patroana de la „Nana Club“ , la un restaurant clujean, la aniversarea unei firme. Vorbitoare de limba rusă, aceasta s-a împrietenit uşor cu însoţitorii săi şi i-a invitat în clubul ei.

Tarif variabil: 50-100 euro

Managerul de la Mechel le-a declarat procurorilor că a revenit în acel club, unde a cunoscut o tânără brunetă, pe nume Ruxi, cu care s-a împrietenit şi cu care a avut o relaţie intimă de circa nouă luni. Rusul a afirmat în declaraţie că iniţial se întâlneau prin oraş, unde serveau masa. Ulterior a invitat-o pe Ruxi inclusiv la reşedinţa sa din Turda, unde întreţinea relaţii sexuale cu ea. O recompensa de fiecare dată cu sume de 200-400 de lei, fără a i se solicita acest lucru. În afară de bani, rusul îi făcea diverse cadouri, precum un telefon mobil şi cosmetice.

Pashanin a mai recunoscut că în timpul frecventării clubului a plătit în repetate rânduri consumaţii ale sale şi ale altor trei fete pe care le-a întâlnit în acea locaţie, iar cu una dintre acestea, alta decât Ruxi, a întreţinut relaţii sexuale la reşedinţa sa. Martorul mai spune anchetatorilor că ştia despre fetele cu care a intrat în legătură că sunt studente sau angajate ale unor firme şi că nu şi-a pus astfel problema dacă sunt sau nu majore.

Aventuri galante pe strada Paris

Şi patronul clubului Diesel, Mircea Buteanu, figurează în mărturia uneia dintre părţile vătămate din dosar, Anca-Monica Boiciuc. Aceasta arată că, îndemnată de patroana clubului, Natalia Horja, s-a deplasat la o adresă de pe strada Paris, unde Buteanu a aşteptat-o îmbrăcat doar în halat.

„În acel moment, am bănuit că Natalia m-a trimis acolo pentru a întreţine relaţii sexuale cu acesta, dar nu erma foarte sigură. Acesta mi-a oferit ceva de băut, iar apoi m-a întrebat dacă nu-i fac un masaj, moment în care am fost convinsă că motivul pentru care am fost trimisă acolo este de a întreţine relaţii sexual“, relatează Anca Boiciuc. Aceasta mai arată în declaraţie că a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu Mircea Buteanu, deoarece se simţea datoare faţă de patroana Natalia.

Patronul clubului Diesel nu a comentat cele declarate de partea vătămată, susţinând că nu înţelege ce îl întreabă reporterul ADS, din cauza unor probleme cu semnalul de telefonie mobilă.

Scandal cu conotaţii sexuale

În dosarul „Sexgate de Cluj“ apar mai multe nume sonore care ar fi frecventat localul „Nana Club”, a cărui patroană, Natalia Horja, organizase o reţea de prostituţie. Printre numele pomenite se numără deputaţii PDL Petru Călian şi Adrian Gurzău şi consilierul judeţean PNL Mihai Szeplekan.

În dosar mai apar sportivi (Ionuţ Iftimoaie), artişti (Tudor Chirilă), sportivi (Tibi Bălan) sau poliţişti (comisarul-şef Zaharia Ciorbă). Majoritatea celor amintiţi au recunoscut prezenţa în local, dar susţin că nu au cunoscut că aici se petreceau acitivităţi ilegale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite