UPDATE: Denisse Ariciu, băiat de bani gata, autorul accidentului cu ski-jet-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri răniţi de un ski-jet pe braţul Borcea al Dunării au ajuns în stare gravă la spital. Doi răniţi au fost transportaţi  de urgenţă la Bucureşti, iar unul a fost internat la spitalul din Călăraşi.

"La kilometrul 99 al braţului Borcea, un tânăr din Călăraşi ce conducea un schi jet şi tracta o pernă gonflabilă a efectuat o manevră în zona plajei şi a lovit cu sfoara de tractare trei tineri ce se aflau în apă", a declarat Stan Nicoleta subinspector IPJ Călăraşi, la Realitatea TV. 

Două dintre victime, aflate în stare gravă, au fost transportate la un spital din Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. În Capitală, s-a deplasat însuşi directorul Spitalului Judeţean Călăraşi, dr. Victor Verinceanu, pentru a-i supraveghea pe răniţi pe tot parcursul drumului. „Aveau răni urâte la cap şi la faţă şi exista suspiciunea să existe fracturi craniene. Pentru că eram de gardă, am decis să-i însoţesc la Bucureşti“, a declarat dr. Verinceanu.

A început ancheta

Poliţiştii au demarat imediat o anchetă în acest caz pentru a elucida cauzele care dus la producerea nefericitului incident. Andreas Denisse Ariciu, în vârstă de 22 de ani, este tânărul care conducea ambarcaţiunea de agremenet tip ski-jet cu care tracta o pernă gonflabilă. Tânărul este nimeni altul decât odrasla unor oameni de afaceri din Călăraşi. Părinţii lui Denisse sunt persoane respectabile, care deţin în proprietate mai multe spaţii comerciale din Călăraşi şi pe care le închiriază diverşilor comercianţi. De asemenea, soţii Ariciu au deţinut, până în urmă cu 3 ani, vestita cofetărie„Julia“.

Vedetă locală

Pentru rănirea celor trei tineri care se aflau, sâmbătă seară, în apă, Denisse Ariciu s-a ales cu dosar penal. Potrivit unui comunicat al IPJ Călăraşi, în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet. Denisse Ariciu este o vedetă locală, fiind recunoscut ca o fire rebelă şi nonconformistă. Tânărul face furori în oraş la volanul maşinilor de lux pe care le deţine şi chiar este un pasionat al vitezei.

Două ski-jeturi s-au ciocnit la Neptun

O fată de numai 13 ani a fost violată de trei derbedei

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite