Mamă şi fiică, accidentate pe zebră, în cartierul Mircea Vodă, de un şofer prea grăbit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a petrecut în cartierul Mircea Vodă
Accidentul s-a petrecut în cartierul Mircea Vodă

O femeie şi fiica sa au fost rănite uşor, vineri dimineaţă, pe o trecere de pietoni, din cartierul Mircea Vodă, de un şofer care nu le-a acordat prioritate. Norocoase, cele două au scăpat cu viaţă. Anul trecut pe 23 august, în acelaşi cartier, micuţa Nicola Pilaf(4 ani) a murit sub roţile unei autoutilitare, tot pe zebră, în timp ce traversa strada alături de mama sa, Elena.

Anchetatorii spun că accidentul s-a petrecut astăzi dimineaţă, la ora 7.40. Femeia, în vârstă de 37 de ani, traversa strada Prelungirea Bucureşti, ţinând-o de mână pe fiica sa, în vârstă de 7 ani, pe care o conducea la şcoală. Drumul le-a fost întrerupt de un şofer prea grăbit care nu le-a acordat prioritate. Ionuţ I., de 19 ani, se afla la volanul unui Oprel Vectra şi circula pe strada Panduri.

„Când a ajuns la interesecţia cu strada Prelungirea Bucureşti a virat la stânga, fără să acorde prioritate, şi a accidentat cele două persoane, angajate regulamentar în traversare“, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Din fericire, cele două au scăpat ca prin minune cu viaţă, alegându-se doar cu traumatisme minore. O ambulanţă le-a transportat de urgenţă la spital pentru evaluarea stării de sănătate. Şoferul nu consumase băuturi alcoolice şi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală.

Tragedia din 2010

În seara zilei de 23 august 2010, Nicola Pilaf(4ani) a fost accidentată mortal în timp ce traversa regulamentar strada Prelungirea Bucureşti, alături de mama sa, Elena Pilaf, în cartierul Micrcea Vodă. Mama fetiţei a fost rănită grav şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Pantelimon pentru îngrijiri medicale, unde a rămas mai mult timp pentru recuperare. Şoferul, Viorel Matei, a fugit imediat de la locul accidentului însă, la scurt timp, s-a predate Poliţiei.

Citeşte şi :GALERIE FOTO Nimeni nu a plătit pentru moartea micuţei Nicola Pilaf!

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite