GALERIE FOTO Nimeni nu a plătit pentru moartea micuţei Nicola Pilaf!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi se împlineşte un an de când fetiţa a fost ucisă chiar pe trecerea de pietoni de un şofer inconştient. Dosarul penal se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi, acesta fiind blocat pentru că ambele părţi au solicitat expertize la Bucureşti.

În seara zilei de 23 august 2010, micuţa Nicola Pilaf (4ani) a fost accidentată mortal în timp ce traversa regulamentar strada Prelungirea Bucureşti, alături de mama sa, Elena Pilaf. Mama fetiţei a fost rănită grav şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Pantelimon pentru îngrijiri medicale.

A fugit de la locul accidentului

Şoferul a fugit imediat după ce le-a lovit pe cele două însă, la scurt timp, s-a predate Poliţiei. Accidentul s-a produs în jurul orei 20.30.
Viorel Matei conducea un autoturism marca Hyndai CC 346 VP. „Accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere. Minora şi mama erau angajate în traversarea părţii carosabile prin loc semnalizat cu indicatorul «trecere pentru pietoni»“, a declarat prim-procuror Doina Nuţu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de mâine a cotidianului „Adevărul“

image
image
image

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE POZE CU MICUŢA NICOLA

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite