Şantajiştii de la Săruleşti, la beci. Cei doi suspecţi care au ameninţat un bărbat în contul unei datorii, arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Cei doi bărbaţi din Bucureşti, care au dat buzna peste un călărăşean în casă şi l-au ameninţat să le restituie un împrumut, au fost arestaţi. Poliţiştii i-au prezentat instanţei de judecată pe cei doi suspecţi de şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu . Judecătoria Lehliu Gară a emis, pe 27 iulie, pe numele acestora mandate de arestare preventivă.

Stan B., de 53 ani şi  Dragoş C., de 25 ani, ambii din municipiul Bucureşti, sunt suspectaţi de poliţişti că, în urmă cu câteva zile, au pătruns fără drept în locuinţa Constantin N., de 50 ani, din comuna Săruleşti, sat Solacolul. Bărbatul a fost luat pe sus, transportat cu un autoturism pe un câmp şi ameninţat victima cu acte de violenţă pentru a le returna o sumă de bani împrumutată. Judecătoria Lehliu Gară a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Citeşte şi: Atacat în propria casă, dus în câmp şi ameninţat. Suspecţii de şantaj de la Săruleşti, reţinuţi pentru 24 de ore

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite