Atacat în propria casă, dus în câmp şi ameninţat. Suspecţii de şantaj de la Săruleşti, reţinuţi pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Doi bucureşteni au fost reţinuţi de poliţiştii din cadrul IPJ Călăraşi, după ce s-a stabilit că au pătruns în casă peste un bărbat, l-au ameninţat şi l-au dus pe câmp împotriva voinţei sale. Aici au fost la un pas de a-l omorî în bătaie, dacă nu le restituie banii pe care i-a împrumutat de la ei. Scenariul de groază nu a fost dus până la capăt, deoarece pe "fir" a intrat Poliţia.

Anchetatorii spun că cei doi reţinuţi, joi după-amiază, pentru 24 de ore pe, sunt  suspecţi de şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu. În urma anchetei declanşate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Secţiei Rurale Tămădău Mare s-a reuşit identificarea lui Stan B., în vârstă de 53 ani, şi a lui Dragoş C., de 25 ani, ambii din municipiul Bucureşti. „În urmă cu câteva zile,  aceştia au pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat din comuna Săruleşti, sat Solacolul, pe care l-au transportat, împotriva voinţei sale, cu un autoturism pe un câmp. Aici au ameninţat victima cu acte de violenţă pentru a o determina să returneze suspecţilor o sumă de bani împrumutată anterior”, a precizat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Faţă de cei doi a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu.
Poliţiştii i-au reţinut pe suspecţi pentru 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Călăraşi, urmând ca vineri să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite