Şocant! Un bărbat din comuna Grădiştea acuză că urma să fie îngropat de viu în pădurea Ciornuleasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un bărbat din comuna Grădiştea, judeţul Călăraşi, a povestit cu groază, pentru Antena 1, cum urma să fie îngropat de viu. El susţine că a fost sechestrat de trei persoane, dus în pădure şi pus să-şi sape singur groapa. Cei trei agresori l-au îngropat până la gât şi l-au ameninţat cu cuţitul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspector Ramona Tudor, în plângere, bărbatul spune că, joi, a fost urcat într-o maşină Dacia Papuc de către trei bărbaţi din Grădiştea, care i-au spus că îl vor duce la Bucureşti. Cei trei însă au oprit maşina în pădurea Ciornuleasa, unde a fost săpată o groapă de 1,70 metri lungime şi 50 de centimetri adâncime, unde a fost băgat bărbatul, care apoi a fost acoperit cu pământ până la brâu şi ameninţat. "După 30 de minute l-au scos din groapă şi l-au dus acasă. Toate acestea rezultă din declaraţia victimei. Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului, a fost identificată şi groapa săpată, situată la 20 de metri de drumul de la marginea pădurii", a declarat inspector Ramona Tudor.

Acţiune cu iz politic

De asemenea, primarul localităţii Grădiştea, Alexandru Boboc(PC), a declarat că acţiunea celor trei persoane are "iz politic", în condiţiile în care bănuieşte că aceştia au fost instigaţi de un contracandidat de-al său. Victima, Victoraş Colceag, 39 de ani, a declarat că a implorat în multe rânduri persoanele care l-au îngropat şi l-au ameninţat cu moartea să îl lase în viaţă. Ca să fie şi mai convingător, el i-a condus pe reporteri în pădure şi le-a indicat groapa unde urma să-şi găsească sfârşitul. "Am căzut în genunchi, i-am implorat să mă lase în viaţă, iar ei mi-au zis «Dă-ne un motiv să te lăsăm să trăieşti». El a mai spus că acest incident a pornit de la faptul că a primit 250 de lei de la viceprimarul Constantin Corbu ca să împartă prin comună un ziar cu un articol referitor la primarul din Grădiştea.

Viceprimarul neagă acuzaţiile

La rândul său cel spre care se arată cu degetul şi care este indicat ca fiind "dirijorul" acestei acţiuni mafiote spune că nu are niciun amestec."Eu nu sunt vinovat, nu am niciun amestec în această situaţie. Cei care îmi aduc acuzaţii trebuie să aibă fundament, trebuie să deţină dovezi. Eu nu sunt vinovat", a declarat viceprimarul Constantin Corbu.

Citeşte şi: Sechestru pe bunurile lui Alecsandru Boboc! Primarul de la Grădiştea, bun de plată

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite