Sechestru pe bunurile lui Alecsandru Boboc! Primarul de la Grădiştea, bun de plată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alecsandru Boboc, primarul comunei Grădiştea s-a trezit cu sechestru pe bunuri, după ce procurorii DNA au stabili că a încasat ilegal subvenţii agricole pentru islazul comunei. Edilul are de acoperit o pagubă de 250.000 de lei, a anunţat RTV. Boboc se pare că nu este îngrijorat de această situaţie. El a declarat liniştit că se simte foarte bine în calitatea de inculpat.

"Mă simt foarte bine în calitatea de inculpat. Care-i problema? În 1990 am mai fost încadrat de la 15 la 20 de ani de închisoare într-o faptă. Şi s-a dat achitare, cum o să fie şi-n asta. DNA-ul şi-a făcut datoria şi cu asta, basta", a declarat la RTV primarul Alecsandru Boboc. Dosarul a fost înaintat spre judecare de către procurori Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti. În rechizitoriul încmit de DNA, Boboc şi Dumitru Anton, conslier la Primărie, sunt acuzaţi de folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor şi înşelăciune. Faptele s-au petrecut în cursul anilor 2007 şi 2009. Dosarul în care primarul este acuzat de fapte de corupţie se află pe rolul Judecătoriei sectorului 2. Dacă va fi găsit vinovat, Alexandru Boboc riscă între 3 şi 15 ani de închisoare.

Citeşte şi: Escrocherie cu fonduri europene. Primarul comunei Grădiştea şi un fost consilier local, trimişi în judecată de DNA

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite