Cum şi-a petrecut milionarul George Naghi ultimele ore din viaţă! FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După petrecerea organizată sâmbătă, în cinstea căsătoriei fiului său, Tudor (23 de ani), milionarul s-a retras, împreună cu soţia, Alina (54 de ani) la vila de pe malul Dunării. Avea să-şi petreacă aici ultimele ore din viaţă.

În weekend-ul fatidic, George Naghi (59 de ani) a vrut să plece la mare. „La vila lor de la Constanţa se aflau nişte prieteni, aşa că nu au mai plecat. Pentru că aceştia şi-au prelungit vacanţa, George a fost convins de Alina să meargă la cununia civilă a fiului său“, povesteşte Sorin Danciu, şeful Direcţiei de Cultură Călăraşi, prieten apropiat cu Naghi.

Cu toate că în ultima vreme nu fusese în relaţii bune cu fiul său Tudor, George Naghi a decis să meargă la petrecerea ce a avut loc la ferma familiei, din apropiere de Călăraşi. A fost vesel toată noaptea, mai ales că era un om căruia îi plăceau distracţiile.  Petrecerea s-a ţinut în acelaşi salon în care acum se află catafalcul milionarului.


image

După o noapte întragă de voie-bună, milionarul s-a odihnit câteva ore, după care a hotărât să iasă la plimbare cu barca, pe Borcea, alături de soţia sa. „Îi plăcea să se distreze, iar oboseala nu-i crea niciodată probleme. Dacă dormea o oră, două, era suficient. Era foarte rezistent, deşi avea 59 de ani“, spun apropiaţii milionarului.

Click aici pentru galerie foto!

image

George Naghi s-a trezit duminică în jurul orei 10.00, a luat micul-dejun, apoi a mers să înoate. Făcea asta zilnic, pentru a se menţine în formă. S-a întors acasă, dar pentru că masa de prânz nu era gata, a decis să iasă la plimbare pe Borcea, cu barca, alături de soţie. „Obişnuia să facă des acest lucru pentru că iubea apa“, spun apropiaţii.

Citiţi mai multe amănunte despre acest subiect în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul“!

Firma lui George Naghi are datorii la stat de peste 4 milioane de lei

Milionarul George Naghi îşi va dormi somnul de veci lângă eroii sovietici

EXCLUSIV Martorul ocular al accidentului milionarului Naghi: „Am crezut că vrea să se omoare"

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite