Elevul cu armă şi cagulă care a jefuit un curier în scara blocului, arestat pentru 14 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blocul în care s-a petrecut jaful
Blocul în care s-a petrecut jaful

Minorul care a jefuit în scara blocului un curier din Slobozia a fost arestat preventiv pentru 14 zile. Joi, poliţiştii călărăşeni au emis ordonanţă de reţinere pentru 10 ore pe numele băiatului, iar instanţa de judecată şi-a însuşit proprunerea de arestare preventivă.

D.M., în vârstă de 14 ani şi 8 luni, a fost arestat pentru 14 zile, adolescentul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Călăraşi. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, port şi uz de armă neletală, fără drept. Pe 10 aprilie, tânărul a jefuit un curier în scara blocului I8 de pe strada Zefirului, chiar acolo unde locuia tînărul. Marţi dimineaţă, curierul a sunat persoana căreia urma să-i livreze coletele. I s-a confirmat telefonic o adresă din Călăraşi unde urma să facă livrarea. Când a pătruns în scara blocului, tânărul a fost atacat de un bărbat cu cagulă şi înarmat cu un pistol, fiind tâlhărit", spun surse din Poliţie.

Citeşte şi: UPDATE Atac armat în scara blocului. Un curier a fost jefuit de un colet cu telefoane. Atacatorul, prins în timp record! FOTO

Citeşte şi:  Atacatorul cu armă şi cagulă din strada Zefirului, un elev în clasa a VIII-a, pasionat de internet

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite