UPDATE Atac armat în scara blocului. Un curier a fost jefuit de un colet cu telefoane. Atacatorul, prins în timp record! FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blocul în care s-a petrecut jaful
Blocul în care s-a petrecut jaful

Un curier din Slobozia a fost atacat în scara unui bloc din Călăraşi de un bărbat cu cagulă şi înarmat cu un pistol, a anunţat RTV. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili dacă arma cu care s-a tras era veritabilă. Curierul a fost deposedat de un colet în care avea telefoane mobile, însă nu a fost rănit. La această oră, victima se află la audieri la sediul IPJ Călăraşi. Poliţiştii spun că valoarea coletelor depă

ORA 13.50. Din primele informaţii deţinute de anchetatori, curierul, în vârstă de 24 de ani, avea două Iphone-uri în colete. Venise în Călăraşi să le distribuie într-un bloc de pe strada Zefirului din zona Orizont. " După ce l-a sunat pe destinatatul coletelor, a intrat în scara blocului. Acolo a fost atacat şi ameninţat, după care a fost deposedat de colete", a declarat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Se pare că nu există martori la jaf, însă curierul le-a spus poliţiştilor că au fost trase şi două focuri de armă. O echipă de poliţişti se află în acest moment pentru cercetare la faţa locului.

Poliţia, la faţa locului

Atras în cursă

ORA 14.30. Surse din rândul anchetorilor spun că în cercul de suspecţi a rămas o singură persoană. Din declaţiile curierului a reieşit faptul că cel care l-a atacat l-a ademenit la o adresă falsă din strada Zefirului, în blocul I 8. " Curierul a sunat persoana căreia urma să-i livreze coletele. I s-a confirmat telefonic o adresă, care, ulterior, s-a dovedit că nu există. Când a pătruns în scara blocului, tânărul a fost atacat de un bărbat cu cagulă şi înarmat cu un pistol, fiind tâlhărit", spun surse din Poliţie. Deocamdată, nu s-a stabilit dacă arma era una reală. Curierul se află la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Călăraşi, cazul fiind preluat de Serviciul Investigaţii Criminale.

Prins în timp record!

ORA.15.00. La aproximativ 3 ore de la comiterea faptei, poliţiştii au reuşit să dea de urma atactorului. El este un adolescent în vârstă de 15 ani, care locuieşte chiar în blocul unde s-a comis jaful.

Suspectul, în vârstă de 15 ani, scos din bloc de poliţişti
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite