Călăraşi: Pagubă de patru milioane de lei la Minimax Discount

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul produs în a doua zi de Paşte la supermarketul Minimax Discount a făcut pagube de patru milioane de lei. Cu toate acestea, pompierii au reuşit să salveze bunuri în valoare de 20 de milioane de lei.

Din primele cercetări a reieşit faptul că incendiul s-a produs în timpul programului de lucru la magazia de descărcare-recepţie produse şi s-a propagat într-un timp scurt la depozitul de mărfuri şi la acoperişul acestuia pe o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţi.

La faţa locului s-au deplasat 9 echipaje de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” Călăraşi (5 autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi, o ambulanţă SMURD şi două autospeciale de intervenţie şi comandă), precum şi forţe ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Misiune de trei ore

Intervenţia a durat aproximativ trei ore, timp în care au fost evacuate persoanele şi bunurile materiale (aparatură electronică, produse alimentare şi nealimentare) aflate în supermarket.  În incendiu a ars magazia de descărcare-recepţie marfă în proporţie de 90%, depozitul de mărfuri şi acoperişul acestora pe o suprafaţă de aproximativ 400m2, precum şi produse electronice şi electrocasnice, produse alimentare şi nealimentare, grinzi din lemn din compunerea acoperişului şi un autoturism Dacia Papuc în proporţie de 100%.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Citiţi şi: FOTO Incendiu de proporţii la Minimax Discount din Călăraşi UPDATE

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite