Poliţia, cu ochii pe cerealele din câmp. Hoţii au invadat lanurile cu porumb la Chirnogi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerealele au fost recuperate de poliţişti
Cerealele au fost recuperate de poliţişti

Până nu se termină sezonul culesului, poliţiştii de la secţiile rurale nu-şi vor lua ochii de pe lanurile de porumb. Creşterea alarmantă a furturilor, în perioada recoltatului, i-au determinat pe oamenii legii să ia măsuri. Până ce ultimul cocean de porumb va fi luat din câmp, poliţiştii nu vor încheia patrulările în zonele agricole.

La secţiilede poliţie curg reclamţiile în ceea ce priveşte furturile. Marţi dimineaţă, agenţii de la Olteniţa au prins în flagrant, un bărbat care reuşise să fure peste 700 kilograme de porumb. Dumitru R., de 57 de ani, din comuna Chirnogi, a dat nas în nas cu oamenii legii când se pregătea să plece cu căruţa încărcată de cereale din câmp. Cerealele fuseseră sustrase de pe terenul cultivat al unei instituţii din Fundulea. Toată marfa a fost recuperată de poliţişti, urmând ca unitatea păgubită să stabilească valoarea prejudiciului produs. Bărbatul este cercetat acum pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Citeşte şi: FOTO Lanurile de cereale, devastate de hoţi. Zece persoane, prinse în flagrant la Chiselet când furau peste o tonă de porumb

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite