FOTO Lanurile de cereale, devastate de hoţi. Zece persoane, prinse în flagrant la Chiselet când furau peste o tonă de porumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerealele au fost recuperate de poliţişti
Cerealele au fost recuperate de poliţişti

Furturile de cereale nu se mai sfârşesc. Zece persoane au fost prinse în flagrant de poliţişti în timp ce sustrăgeau produse agricole dintr-o cultură din comuna Chiselet. Peste o tonă de porumb a fost recuperată şi restituită societăţii agricole păgubite.

Poliţiştii i-u prins pe hoţi chiar în momentul în care încârcau marfa în căruţe. În dimineaţa zilei de 2 septembrie, ora 09.50, administratorul unei societăţi agricole din Chiselet a sesizat poliţiştii Secţiei Rurale Olteniţa despre faptul că mai multe persoane fura porumb dintr-o cultură situată în extravilanul comunei Chiselet, judeţul Călăraşi.

Porumbul a fost recuperat

Oamenii legii ajunşi la faţa locului i-au prins pe hoţi în timp ce încercau să fugă cu marfa. Poliţiştii au stabilit identitatea suspecţilor. Este vorba despre Bogdan P., de 19 ani, Gherorghiţă O., de 27 ani, Mariuţa O., de 25 ani,  Titel P., de 21 ani, Vasile S., de 24 ani, Iuliana C., de 23 ani, Maria T., de 18  ani, toţi din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, Ion G., de 36 ani, Florina G., de 33 ani, din comuna Nana, şi Ionel S., de 24 ani, din Olteniţa, judeţul Călăraşi.  Cantitatea de 1.320 kg de porumb a fost recuperată şi predată societăţii păgubite, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţia trebuie să stabilească de unde provine marfa Foto arhivă Adevărul
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite