Anchetă în cazul bărbatului îngropat de viu. Poliţia a deschis dosar pentru lipsire de libertate şi lovire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comuna Grădiştea, zguduită de un nou scandal
Comuna Grădiştea, zguduită de un nou scandal

Poliţiştii Secţiei Rurale Grădiştea au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat de fapt în cazul halucinant în care un tânăr povesteşte cum a fost la un pas de a sfârşi de viu într-o groapă.  Poliţiştii au demarat cercetări pentru lipsire de libertate, ameninţare şi lovire, în urma sesizării depuse de Victoraş Colceag, 38 de ani.

Anchetatorii spun că bărbatul i-a sesizat pe 17 martie, cu privire la faptul că pe 15 martie a.c., în jurul orei 11.00, trei bărbaţi care au folosit forţa împotriva sa l-au dus în Pădurea Ciornuleasa, de pe raza comunei Luica, unde l-au îngropat, l-au agresat şi ameninţat cu moartea. „Din declaraţia victimei a rezultat că Ionuţ-Cristian P., de 27 ani, Dan-Florin P., de 33 ani, şi Puiu M., de 41 ani, au plecat din comuna Grădiştea către municipiul Bucureşti, cu autoturismul marca Opel Corsa, împreună cu aceştia mergând în mod voluntar şi C. Victoraş”,  aprecizat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

A stat 30 de minute în groapă

Ajungând pe D.J. 403, în Pădurea Ciornuleasa, folosind forţa fizică, cei trei suspecţi l-au dus pe Victoraş Colceag în pădure, unde, după ce au săpat o groapă cu dimensiunea de circa 50 cm adâncime, l-au forţat să intre în ea, peste care au aruncat pământ, l-au agresat fizic şi ameninţat. După circa 30 minute, după care l-au scos din groapă, toţi cei patru bărbaţi au revenit în comuna Grădiştea. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi ameninţare, urmând să fie efectuate cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a precizat Ramona Tudor.

Citeşte şi: Şocant! Un bărbat din comuna Grădiştea acuză că urma să fie îngropat de viu în pădurea Ciornuleasa

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite