„Dansez pentru tine“: Cornelia Condeescu, din Călăraşi, a doua oară la duel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornelia Condeescu este originară din Călăraşi
Cornelia Condeescu este originară din Călăraşi

Emisiunea "Dansez pentru tine" de vineri s-a terminat cu bine pentru unii, dar tragic pentru alţii. Mircea Solcanu a ieşit din concurs alături de partenera sa, Roxana Voina, Pepe şi Andreea Toma au ocupat primul loc, exact ca şi săptămâna trecută, iar perechile Alex şi Cornelia şi Aylin şi Ovidiu au fost condamnaţi la duel.

Alex şi Cornelia nu au scăpat emoţii şi au fost condamnaţi, pentru a doua oară consecutiv, la duel. Aceştia au avut un total de 88,5 puncte şi se vor lupta cu Aylin şi Ovidiu, care au terminat concursul de vineri seară cu 89 de puncte.
Cornelia Condeescu, originară din Călăraşi, dansează de 17 ani şi se mândreşte că la 5 ani făcea roata. A început cursurile la şapte ani şi a participat la peste o sută de concursuri.

Sprijin pentru familie

Alex, toboşarul trupei Zero, dansează cu Cornelia Condeescu al cărei vis dintotdeauna a fost să devină coregraf. Mama ei i-a crescut singură pe ea şi pe cei doi fraţi, de când tatăl lor i-a părăsit, pe vremea când Cornelia avea doar 2 ani. Tânăra se întreţine singura şi-şi ajută familia, fiind studentă la Master, dar şi-ar dori să poată să-şi ajute mama şi bunicii tot prin dans.

Citeşte şi: Cornelia Condeescu trăieşte viaţa în paşi de dans

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite