Răposatul George Naghi, patronul Aldis, în galeria cetăţenilor de onoare din Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Memoria lui George Naghi, cinstită de autorităţi
Memoria lui George Naghi, cinstită de autorităţi

Încă şapte persoane se află pe lista celor care vor deveni cetăţeni de onoare în curând. Printre ei, se regăseşte şi regretatul George Naghi, cel mai bogat om din Bărăgan, patronul Aldis, care a sfârşit tragic într-un accident nautic  pe braţul Borcea pe 7 august 2011.

Consilierii locali se întrunesc, pe 29 noiembrie, în şedinţă ordinară pentru a vota mai multe proiecte de hotărâre, printre care şi acordarea de tilturi de cetăţeni de onoare. „George Naghi va primi titlul de cetăţean de onoare. A făcut foarte multe lucruri bune pentru acest oraş, a creat locuri de muncă şi a donat şi bani pentru biserici. Ar fi păcat să nu-i cinstim memoria“, a mai precizat Nicolae Dragu.

O stradă cu numele miliardarului

De patronul Aldis îşi va aminti toată lumea, deoarece autorităţile se gândesc să numească o stradă George Naghi. „A fost un om deosebit şi a făcut multe pentru acest oraş. Strada care duce spre fabrica Aldis, care se numeşte în prezent General Costică Ştefănescu, şi a fost construită de George Naghi, îi va purta numele“, a adăugat primarul. Şi soţia patronului Aldis, Alina, va intra în galeria celor mai importanţi oameni din oraş. La fel şi Preafericitul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Record

Nu mai este un secret pentru nimeni că oraşul de pe malul Borcei deţine recordul la cetăţeni de onoare. El însuşi cetăţean de onoare al oraşului, primarul Nicoale Dragu are mania de a acorda astfel de titluri, diplome şi medalii. Călăraşiul a devenit campion, având 201 persoane declarate cetăţeni de onoare, din 1992 şi până în prezent.

Citeşte şi: FOTOGALERIE Parastas de trei luni în memoria milionarului Aldis fără soţia sa, Alina

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite