S-au răzgândit judecătorii. Mandate de arestare revocate pentru tâlharii de la Independenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tragerea la sorţi s-a făcut la Tribunal
Tragerea la sorţi s-a făcut la Tribunal

Cele trei persoane, urmărite pentru tâlhărirea unui pensionar în comuna Independenţa, au fost prezentate instanţei de judecată, care a infirmat arestarea preventivă. Suspecţii au primit interdicţia de a părăsi ţara pentru 30 de zile. Deoarece IPJ Călăraşi îi dăduse în urmărire pentru că se sustrăgeau anchetei, marţi seară, cei trei s-au prezentat de bunăvoie la sediiul Poliţiei.

Mihai Ursaru, de 27 ani, Nicoleta Ivan, de 19 ani, ambii din comuna Independenţa, judeţul Călăraşi, şi Valentina Ghiţă, de 17 ani, din comuna Vlad Ţepeş, erau urmăriţi în baza mandatelor de arestare preventivă emise în data de 6 august. La numai o zi distanţă, cei trei s-au prezentat pentru cercetări la Poliţia Municipiului Călăraşi. Aceştia sunt suspectaţi că, în dimineaţa de 2 august, împreună cu un alt suspect (arestat preventiv în cauză), au agresat un bărbat şi i-au sustras 3.200 de lei, faptă produsă în afara comunei Independenţa, judeţul Călăraşi. Ieri, suspecţii au fost conduşi în faţa magistraţilor Judecătoriei Călăraşi pentru confirmarea mandatelor. În urma audierii lor, instanţa a infirmat măsura arestării preventive, dispunând interdicţia de a părăsi ţara pentru 30 de zile.Poliţiştii au revocat urmărirea celor trei persoane, iar cercetările vor fi efectuate în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Citeşte şi:De la escapadă amoroasă, la tâlhărie. Un bătrân a rămas fără 3.200 de lei, după ce s-a iubit cu două tinere

Citeşte şi: FOTO Tâlharii de la Independenţa, daţi în urmărire. Fetele care au jefuit un bătrân după o partidă de sex au primit mandate în lipsă

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite