FOTO Tâlharii de la Independenţa, daţi în urmărire. Fetele care au jefuit un bătrân după o partidă de sex au primit mandate în lipsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii călărăşeni încearcă să dea de urma celor trei suspecţi care au tâlhărit un bătrân, lăsându-l fără 3.200 de lei, în dimineaţa zilei de 2 august. Unul dintre tineri cei patru tineri a fost deja arestat,  iar luni seară, judecătorii au emis mandate în lipsă pentru 30 şi, respectiv 20 de zile pe numele celorlaţi suspecţi.

Este vorba despre Mihai Ursaru, 27 de ani, Nicoleta Ivan, 19 ani, ambii din comuna Independenţa şi Valentina Ghiţă, 17 ani, din comuna Vlad Ţepeş.

image

„Întrucât în urma verificărilor efectuate, cei trei suspecţi nu au fost găsiţi, poliţiştii au luat măsura punerii lor în urmărire. Cetăţenii care pot furniza informaţii de natură să conducă la prinderea acestora sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!”, a precizat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

image

Citeşte şi:De la escapadă amoroasă, la tâlhărie. Un bătrân a rămas fără 3.200 de lei, după ce s-a iubit cu două tinere

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite