Cei doi elevi de la Colegiul "Ştefan Bănulescu" din Călăraşi care au încercat să siluiască o colegă, reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi adolescenţi, elevi la Colegiul Tehnic „Ştefan Bănulescu” din Călăraşi care au încercat să siluiască o colegă au fost reţinuţi, marţi seară, pentru 24 de ore. Tinerii, în vârstă de 17 ani, sunt cercetaţi pentru tentativă de viol, respectiv complicitate la viol, iar miercuri urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată pentru emiterea mandatelor de arestare.

Anchetatorii au fost alertaţi despre producerea acestui incident grav, în seara zilei de 18 iunie, ora 22.10. Poliţia Municipiului Călăraşi a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către Teodor Cristian D., în vârstă de 41 ani, pedagog în cadrul grupului şcolar cu privire la faptul că o elevă a fost victima unui viol. „Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că într-una din camerele internatului aparţinând unităţii şcolare, Laurenţiu V. şi Ilie Viorel T., ambii de 17 ani, din comuna Perişoru, elevi ai aceluiaşi grup şcolar, au încercat, prin folosirea de ameninţări, să întreţină relaţii sexuale cu Andreea C., în vârstă de 16 ani, din comuna Ciocăneşti, elevă în cadrul instituţiei”, a declarat Mihaela Stan, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz pentru a stabili exact împrejurările în care s-a comis fapta. În seara zilei de 19 iunie, tinerii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentaţi, miercuri, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi :UPDATE O elevă de la Colegiul "Ştefan Bănulescu", la un pas de a fi violată în camera de internat. Suspecţii, doi colegi de-ai fetei


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite