UPDATE O elevă de la Colegiul "Ştefan Bănulescu", la un pas de a fi violată în camera de internat. Suspecţii, doi colegi de-ai fetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetă la Colegiul "Ştefan Bănulescu" din Călăraşi
Anchetă la Colegiul "Ştefan Bănulescu" din Călăraşi

O adolescentă, elevă la Colegiul „Ştefan Bănulescu” din Călăraşi a fost, luni seară, victima unei tentative de viol. Fata, în vârstă de 16 ani, a fost ameninţată şi agresată de doi colegi care nu au reuşit însă să-şi pună planul în aplicare. Un profesor al liceului a alertat poliţiştii , după ce fata i-a povestit ce a păţit.

ORA 15.00 Cei doi tineri, suspecţi în acest dosar, sunt audiaţi şi la această oră la Poliţie, în prezenţa avocaţilor. Anchetatorii spun că mai au de pus la punct doar câteva detalii pentru a-i putea prezenta la Parchet pentru emiterea ordonanţelor de reţinere. Nu numai poliţiştii au declanşat cercetările, ci şi Inspectorul Şcolar Judeţean Călăraşi. Inspectorul general Constantin Tudor a ordonat o anchetă internă la colegiu pentru a se stabili în ce condiţii s-a petrecut tentativa de viol, având în vedere că incidentul s-a consumat în internatul şcolii, unde există pedagogi şi supraveghetori.

Ameninţată şi bruscată

Anchetatorii spun că pe 18 iunie, în jurul orei 22.00, adolescenta, originară din comuna Ciocăneşti, care locuia în internatul şcolii, a fost chemată de un coleg în camera sa. „La scurt timp aici a mai venit un alt tânăr şi amândoi au început s-o ameninţe pe elevă”, a declarat Mihaela Stan, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Fata a fost bruscată pentru a întreţine relaţii sexuale cu cei doi, însă a reuşit să scape din mâinile lor şi să dea alarma. În prezent, poliţiştii fac verificări pentru a afla ce s-a întâmplat exact în camera internatului. Cei doi suspecţi, ambii în vârstă de 17 ani, din comuna Perişoru au fost audiaţi şi urmează să fie prezentaţi magistraţilor în vedere emiterii ordonanţelor de reţinere. Fata a fost deja audiată şi, însoţită de un om al legii, va merge la Serviciul de Medicină Legală pentru a se constata ce leziuni a suferit.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite