Citiţi în noul Săptămânal „ADS Călăraşi“: GALERIE FOTO Ce note au avut la bac aleşii locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiind în febra bacalaureatului am dorit să aflăm ce note au obţinut la absolvirea liceului aleşii locali.   „Am luat pe cinstite această medie. Nu m-am gândit niciodată şă copiez şi îmi era şi frică“, ne-a declarat Nicolae Dragu.

Între anii 1963-1966, actualul primar a urmat cursurile Şcolii profesionale de la Bucureşti, în cadrul Grupului Şcolar al Ministerului Învăţământului. Între anii 1968-1972 a urmat la seral liceul Mihai Eminescu, după care a terminat Academia de Studii Social-Politice „Ştefan Gheorghiu.

image
image
image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Prefectul Emil Muşat îşi aminteşte cu plăcere anii de liceu şi emoţiile prin care a trecut la cel mai important examen din viaţa sa. „„Mi-a fost frică să copiez şi m-a cuprins teama doar când am început să mă gândesc la această posibilitate. Eu preferam să iau o notă mică, dar să fie corectă“, ne-a declarat Emil Muşat. Prefectul a terminat Colegiul Sandu Aldea în anul 1991 şi a urmat Facultatea de Drept pe care a finalizat-o în anul 1998. Acesta ne-a mărturisit că cel mai frică i-a fost la chimie.

Citeşte şi: Georgiana Druncea, eleva cu 10 pe linie care vrea să devină medic în Franţa

Citeşte şi: Amalia Ştefănescu, medaliată cu aur la olimpiade

Citeşte restul dezvăluirilor în săptămânalul „ADS Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite