Şoferul care i-a bătut pe poliţişti după ce a accidentat două persoane la Luica, reţinut de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Un tânăr din comuna Luica, judeţul Călăraşi, a fost reţinut de procurori după ce a agresat echipajul de poliţişti şi jandarmi care îl căuta pentru cercetări. Marius M., în vârstă de 34 de ani, a accidentat două persoane pe 6 mai şi a fugit de la locul faptei. Mai mult decât atât, bărbatul nu avea nici permis de conducere. Anchetatorii spun că în momentul în care oamenii legii l-au căutat acasă pe faptaş, acesta a

„Poliţiştii şi jandarmii care urmau să-l cerceteze  cu privire la accidentul produs, au fost loviţi cu pumnii şi picioarele de suspect”, a precizat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Maris S. A fost reţinut, luni, 21 mai, de procurori din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa şi este cercetat pentru ultragierea unor agenţi de poliţie şi infracţiuni la regimul circulaţiei. Acesta a fost introdus în arest, urmând ca pe 22 mai, să fie prezentat Judecătoriei Olteniţa cu propunere de arestare preventivă.

S-a dus liniştit acasă

Incidentul s-a petrecut pe 6 mai, în jurul orei 17.55. Marius S. S-a urcat la volanul unui autoturism Opel, deşi nu avea permis de conducere. Pentru că nu are experienţă în şofat, bărbatul a accidentat uşor două persoane care se aflau pe marginea drumului, pe o strada perpendiculară pe D.J. 402. După producerea accidentului, şoferul a plecat de la locul accidentului şi s-a dus liniştit acasă. Aici l-au găsit trei agenţi şi un jandarm pentru a-l ancheta. În timp ce era condus la autoturismul poliţiei, tânărul a devenit agresiv, lovindu-i cu pumnii şi picioarele pe oamenii legii. De asemenea, susţin anchetatorii, el a refuzat testarea cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeşte şi: Un şofer fără permis a fugit de la locul accidentului şi a agresat poliţiştii când au venit să-l "salte"

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite