Călăraşi: Un pieton a fost desfigurat de un poliţist pentru că a traversat lent strada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că a traversat prea lent strada, Gheorghe Memet de 50 de ani, a fost bătut cu bestialitate de Nicu Tudosă, de 47 de ani, de la Ordine Publică din cadrul Poliţiei Călăraşi .

Citește și

Doi tineri maghiari, bătuți de polițiști, după ce au râs fiindcă aceștia nu știau să le scrie numele

Gheorghe Memet, de 50 de ani, din Călăraşi, a fost bătut cu bestialitate, în urmă cu 3 zile, de Nicu Tudosă, 47 de ani, poliţist la Ordine Publică Urban, în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi. Gheorghe Memet ar fi traversat prea lent intersecţia dintre străzile Ştirbei Vodă şi Parcului, din Călăraşi. Acest lucru l-ar fi enervat teribil pe poliţistul Tudosă Nicu aflat la volanul autoturismului,  cu numărul CL-O7- TDS.

Pentru acest motiv, Gheorghe Memet a fost înjurat, ameninţat şi călcat în picioare în gangul din spatele blocului K1,de poliţistul Tudosă Nicu. De trei zile, Gheorghe Memet se află în stare de convalescenţă în Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar poliţistul continuă să nege implicarea lui incident.Martorii prezenţi la faţa locului, susţin că agresiunea săvărşită de poliţist este reală. Ba mai mult decât atât, ei spun că şi poliţistul, în calitate de şofer , şi  Gheorghe Memet, în cea de pieton, se aflau în stare de ebrietate .

„Cu pantoful pe faţă“

Emil Vieru Burlescu, martor la faţa locului, a văzut ce s-a întâmplat  în seara în care poliţistul  Nicu Tudosă l-a bătut cu bestialitate pe Gheorghe Memet .El văzut scena în care Nicu Tudosă îl înjura pe Gheorghe Memet că traversează prea lent intersecţia Ştirbei-Vodă cu Parcului.

Emil Vieru Burlescu mai spune că el ar fi vrut să îl ajungă pe poliţist din urmă, pentru că acesta nu i-a acordat prioritate, însă  martorul a respectat regulile de circulaţie. Acest lucru i-a permis poliţistului să aibă timp pentru a îl ajunge din urmă pe Gheorghe Memet . „Când am ajuns în gangul de la K1 am văzut cu ochii mei, cum Tudosă Nicu călca cu pantoful pe faţa lui Gheorghe Memet, care se afla căzut pe trotuar, într-o baltă de sânge “ , a declarat Emil Burlescu Vieru.

 Mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului„Adevărul de Seară Călăraşi“.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite