Călăraşi: S-a aruncat de la etajul patru după ce s-a certat cu iubita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulian Matac a vrut să-şi strângă concubina de gât, însă a sfârşit zdrobit de caldarâm. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul patru al blocului K 16, de pe strada Muşeţelului, din cartierul 2 Moldoveni.

Vecinii sunt îngroziţi de nenorocire şi nu îşi pot explica gestul pe care Iulian Matac a fost în stare să-l comită. Avea o fetită, în vârstă de 3 ani, iar înainte de sinucidere, pe scara blocului s-a auzit scandal. Se pare că tânărul ar fi încercat să-şi strângă de gât concubina. S-a răzgândit însă şi a ales să-şi curme viaţa.

Mister în jurul motivelor care au dus la moartea unui „băiat foarte respectuos și cuminte"

Moarte suspectă

Tudoriţa Mihailov, locatară la etajul 1, vecina lui Iulian, spune că a auzit scandal din apartamentul în care locuia tânărul cu concubina şi fetiţa. Bărbatul s-a aruncat din locuiţa sa, din fostul uscător al scării. „Nu pot să cred că a fost în stare să-şi ia viaţa. Îmi este imposibil să cred aşa ceva. Era un băiat cuminte şi nu au fost niciodată probleme în bloc din cauza lui“, a spus femeia.

Socrul Dexa

Oamenii, strânşi, ieri după-amiază ca la spectacol în jurul unei bălţi de sânge în care se afla trupul tânărului, mai spun că în casă, în momentul sinuciderii, se aflau concubina tânărului, dar şi tatăl acesteia. Este vorba despre Constantin Gheorghe, zis şi „Dexa“. Bărbatul este cunoscut de tot oraşul pentru că obişnuieşte să facă glume şi să râdă de anumite persoane pe stradă. În momentul în care a simţit prezenţa jurnaliştilor, Dexa nu a dorit să facă declaraţii.„Întrebaţi-ne peste două luni. Nu vedeţi în ce hal suntem? Nu vrem să comentăm. Lăsaţi-ne în pace“, a spus el.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite