Călăraşi: Găsit împuşcat pe marginea drumului/Tânărul a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Fiul unui paznic s-a împuşcat în cap, pe marginea drumului care leagă localitatea Drajna de Călăraşi. Ionel Belciug(23 de ani) a fost găsit într-o baltă de sânge de un prieten pe care îl sunase pentru a-i spune că se simte rău.

Ionel Belciug, tânărul care s-a împuşcat în cap, a murit la spitalul Floreasca din Bucureşti. Băiatul s-a împuşcat cu pistolul tatălui său pe 17 ianuarie 2011.

Tânărul a lăsat patru bilete de adio, pe care mama sa le-a prezentat Poliţiei. „Ştiu că a lăsat patru bilete de adio, iar oamenii din sat spun că l-a părăsit iubita şi din cauza asta s-ar fi împuşcat“, ne-a declarat Gabriel Ciupitu, şef de post Dragalina. „Ştiu că băiatul trăieşte şi că poliţiştii anchetează cazul“, ne-a declarat primarul comunei Dragalina, Victor Constantin.

Băiatul a fost transportat în comă la Spitalul Judeţean Călăraşi, însă starea sa era critică, motiv pentru care a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Inconştient

Anchetatorii spun că Ionel s-a împuşcat cu pistolul tatălui său, paznic la AGVPS Bucureşti. „Aseară, în jurul orei 20.15, Postul de Poliţie Dragalina a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 de A. Bogdan(25 ani), din localitate, despre faptul că o persoană se află în stare de inconştienţă pe marginea D.N. 3A“, a declarat inspector Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Poliţiştii au stabilit că tânărul a furat pistolul de la tatăl său şi a încercat să-şi curme zilele. Poliţiştii încearcă să afle împrejurările în care s-a comis fapta şi ce l-a determinat pe tânăr să facă acest gest.

Bistriţa: Violată de mai multe ori de vecinul său cu 34 de ani mai tânăr

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite