Bistriţa: Violată de mai multe ori de vecinul său cu 34 de ani mai tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 57 de ani din localitatea Budacu de Jos, Maria N., a reclamat astăzi poliţiştilor criminalişti aflaţi în zonă, care îl căutau pe criminalul de la Buduş, că vecinul său de 23 de ani a violat-o de mai multe ori. Femeia şi-a făcut curaj, s-a dus în stradă la poliţişti şi le-a povestit nenorocirea.  

Maria N. le-a zis poliţiştilor criminalişti calvarul prin care a trecut de o vreme bună încoace. „Făceam cercetări în comuna Budacu de Jos pentru a-l găsi pe criminalul din Buduş şi o femeie ne-a oprit şi ne-a spus ce i s-a întâmplat", explică subcomisarul Paul Andreica din Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Bistriţa: Tânărul din Budacu de Jos care şi-a violat vecina de 57 de ani a fost reţinut aseară de poliţişti

Criminaliştii spun că victima locuia singură şi acuză că ar fi fost violată în repetate rânduri. „Ea spune că agresorul este un vecin al ei, Marian B., cu 32 de ani mai tânăr decât victima. Vom vedea mai multe după ce se vor pronunţa medicii legişti", adaugă subcomisarul.

El mai zice că femeia l-ar fi reclamat mai demult, dar şi-a retras plângerea deoarece i s-ar fi făcut milă de tânăr.

În comuna Budacu de Jos se află satul Buduş, unde, la începutul lunii, a fost ucisă cu bestialitate o bătrână de 70 de ani. Prezenţa poliţiştilor i-a dat curaj femeii de 57 de ani care le-a mărturisit acestora nenorocirea prin care a trecut.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite