FOTO Primarul Călăraşiului, ironizat pe Facebook de PNL. Nicolae Dragu este numit "Pinocchionicu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Dragu, actualul primar al Călăraşi, care speră la obţinerea celui de-al patrulea mandat la alegerile din 10 iunie 2012, a devenit subiect de glumă. Câteva fotografii în care este ironizat circulă pe reţeaua de socializare Facebook, printre membrii Partidului Naţional Liberal Călăraşi. Dragu este luat în râs pentru că se laudă cu realizările altora şi că nu s-a ţinut niciodată de cuvânt.

El este numit chiar „Pinocchionicu” într-o fotografie trucată în care i s-a aplicat un nas lung, asemenea personajului din poveste. Într-o altă fotografie este numit „ Omul care promite! Omul care nu face!”. Totodată, alături de imaginea apare un colaj de fotografii cu realizări din timpul mandatelor: turnul Eiffel, podul de la Cernavodă, podul Minciunilor, Turnul Babel şi chiar parcul Disney. Glumele a căror ţintă a devenit au legătură directăr cu afişul electoral pe care echipa de campanie a lui Dragu(UNPR) l-a instalat în oraş. De asemenea, nu este pierdut din vedere nici faptul că Dragu a trecut prin mai multe partide politice, de-a lungul carierei sale, fiind numit "Traseistul".

image

"Marile" realizări

Printre realizările bifate se se regăsesc sediul Primăriei, Consiliul Judeţean, Casa de Cultură „Barbu Ştirbei”, Tribunalul Călăraşi, clădirea Finanţelor Publice, Casa de Pensii, sediul BCR şi Ambulatoriul spitalului. Banner-ul a stârnit amuzamentul, iar Răducu George Filipescu, preşedintele Consiliului Judeţean, se miră spunând: „Mă mir de ce n-a pus Palatul Buckingham, de ce n-o fi pus Turnul Eiffel la realizări… Dacă zice că în mandatul său au fost aceste investiţii, el nu greşeşte. Adică în timp ce el făcea băncuţe şi umbreluţe la băncuţe, ceilalţi făceau aceste investiţii”.

image

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Călăraşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Citeşte şi: Mandatele "marilor" realizări la Călăraşi. Primarul Nicolae Dragu, mândru de investiţiile din oraş

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite