Mandatele "marilor" realizări la Călăraşi. Primarul Nicolae Dragu, mândru de investiţiile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actualul primar al Călăraşiului, Nicolae Dragu îşi uimeşte concetăţenii pe zi ce trece. Ca să fie cât mai vizibil în campanie, primul gospodar al oraşului, care aspiră la cel de-al patrulea mandat, şi-a instalat un banner electoral în care sunt prezentate realizările din timpul mandatului său. Afişul amplasat pe strada Griviţa, în apropiere de Piaţa Mare, prezintă mai multe instituţii publice din oraş.

Printre acestea se regăsesc sediul Primăriei, Consiliul Judeţean, Casa de Cultură „Barbu Ştirbei”, Tribunalul Călăraşi, clădirea Finanţelor Publice, Casa de Pensii, sediul BCR şi Ambulatoriul spitalului.

image

De asemenea, apar şi câteva biserici la care emunicipalitatea a contribuit, într-adevăr, din plin, Nicolae Dragu fiind cunoscut ca un bun credincios care nu s-a uitat niciodată la bani când a venit vorba de lăcaşele de cult.

image

Banner-ul a stârnit amuzamentul, iar Răducu George Filipescu, preşedintele Consiliului Judeţean, se miră spunând: „Mă mir de ce n-a pus Palatul Buckingham, de ce n-o fi pus Turnul Eiffel la realizări… Dacă zice că în mandatul său au fost aceste investiţii, el nu greşeşte. Adică în timp ce el făcea băncuţe şi umbreluţe la băncuţe, ceilalţi făceau aceste investiţii”.

image

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Călăraşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Citeşte şi: Primarul Nicolae Dragu, filmat cu camera ascunsă, când încerca să mituiască o echipă de jurnalişti

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite