GALERIE FOTO Soţia milionarului George Naghi rămâne tot pe mâna medicilor vienezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Naghi va fi operată la picior peste două săptămâni. La trei săptămâni de la tragedia nautică în care patroul Aldis şi-a pierdut viaţa, soţia sa, Alina Naghi, rănită în accident, a părăsit, pentru scurt timp, clinica vieneză Dobling unde a fost internată.

Alina Naghi(53 de ani) nu va fi adusă la Călăraşi, deoarece stare sa de sănătate ridică probleme. Femeia va rămâne în Austria sub supraveghere medicală pentru că peste două săptămâni este programată pentru operaţia la picior. Luni seară, la Viena au plecat Gina, fiica Alinei,Vasilică, soţul acesteia şi fiica celor doi. Surse din anturajul familiei Naghi susţin că Alina a dorit să-şi vadă nepoţica de care îi este foarte dor.

Vasile Ţăranu, administratorul firmei Aldis, spune că Alina are încă probleme serioase cu piciorul şi că starea ei de sănătate este imprevizibilă. „Nu a fost adusă acasă, cel mai probabil rămâne în continuare la Viena, deşi a fost externată din clinică.  Până la operaţie are nevoie de supraveghere medicală. Imediat după producerea accidentului, de la Bucureşti i s-a spus că a fost rănită grav la picior şi că fără operaţie nu poate să se refacă. Ştiu că meniscul a fost rupt“, a spus Vasile Ţăranu.

Citiţi mai multe amănunte despre acest subiect în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul“

image

Click pe poze pentru imagini cu clinica Dobling

GALERII FOTO Duminica, zi nefastă pentru milionarul Naghi

O lumânare, cauza incendiului de la mormântul milionarului George Naghi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite