O lumânare, cauza incendiului de la mormântul milionarului George Naghi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul care a făcut scrum coroanele de la mormântul milionarului George Naghi, ieri la prânz, a fost provocat de o lumânare. Pompierii nu au indicii că cineva ar fi pus focul intenţionat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că nu există alte indicii care să susţină faptul că cineva ar fi pus intenţionat focul. Nici poliţiştii nu au deschis o anchetă în acest caz, având în vedere că nu se susţine varianta unei mâini criminale. Duminică, în jurul orei 12.00, echipajele de pompieri au fost alertate să intervină la cimitirul „Sfântul Gheorghe“, acolo unde, în urmă cu trei săptămâni, fusese înmormântat patronul fabricii de mezeluri Aldis, decedat în urma unui accident nautic pe bratul Borcea la data de 7 august 2011.

Flăcările care au cuprins cavoul milionarului au făcut scrum 30 de coroane uscate, crucea din lemn, dar şi un tablou cu chipul lui George Naghi. „Nu s-au înregistrat alte pagube şi nici nu sunt indicii că cineva ar fi dat foc intenţionat. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la o lumânare“, a spus Mihai Ionescu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite