Buzău: Un administrator de bloc şi concubina lui au fost găsiţi morţi în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au adormit cu aragazul şi convectorul pornite şi nu s-au mai trezit. Asta au păţit doi buzoieni din cartierul Micro 5, un administrator de bloc şi concubina lui, care au fost găsiţi decedaţi în casă, de câţiva vecini. Poliţiştii spun că moartea a survenit din cauza intoxicării cu monoxid de carbon. Ieri, încă doi buzoieni, mamă şi fiu, au murit în acelaşi mod.

Tragedia de aseară s-a produs în apartamentul administratorului de bloc, Ion Hodorog, de 52 de ani, fost militar. Toată ziua, unul dintre locatari i-a sunat la uşă să îi achite din fondul pentru bloc. Faptul că nu a răspuns nici măcar la apelurile telefonice ulterioare, spun vecinii, a fost un prim indiciu că s-a întâmplat ceva grav cu Ion Hodorog.

Spre seară, aceştia şi-au întărit convingerea după ce două vecine de pe aceeaşi coloană, de la etajele superioare, s-au simţit foarte rău. „Am bănuit că s-a întâmplat ceva cu vecinul nostru pentru că monoxidul a urcat pe ghene şi a ajuns în apartamente”, a spus unul dintre vecini. Citeşte şi: Tragedia în cazul buzoienilor intoxicaţi cu monoxid putea fi una de proporţii

Aceştia l-au chemat pe preşedintele de asociaţie care, împreună cu pompierii, au intrat în apartamentul de la etajul 3, al adminisratorului de bloc. Proprietarul a fost descoperit întins pe podea, în dormitor, zăcând fără suflare.

De asemenea, pe pat, a fost descoperit şi cadavrul dezbrăcat al unei femei, despre care vecinii spun că nu o mai văzuseră şi bănuiau că îi era concubină vecinului lor. Poliţiştii aveau să le confirme bănuielile.

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău, care a efectuat cercetările ce se impuneau pentru clarificarea situaţiei, din primele verificări rezultând că bărbatul găsit decedat era proprietarul locuinţei, un buzoian în vârstă de 52 de ani, iar femeia era concubina acestuia şi avea 44 de ani. La examinarea vizuală a cadavrelor pe suprafaţa corpurilor nu au fost observate urme vizibile de violenţă", se arată în comunicatul Poliţiei.

Un ochi de la aragaz, convectorul şi un instant pentru încălzirea apei erau pornite, iar la baie apa curgea continuu şi dădea peste cadă. Lucrătorii de la Distrigaz au constatat prezenţa unei cantităţi mari de monoxid de carbon atât în locuinţă, cât şi pe casa scării. Cadavrele au fost transportate la Morgă, pentru necropsie.

Tot ieri, o mamă şi fiul ei au murit în acelaşi mod. Victimele, Puica Vasu, de 86 de ani şi fiul său, Viorel Vasu, de 55 de ani, au fost descoperiţi morţi în casă de către o femeie care avea grijă de ei. Click aici pentru a citi întreaga poveste.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite