UPDATE Monstrul din Năieni stă patru ani după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Infractorul bănuit că ar fi omorât zilele trecute doi săteni din Năieni a ajuns în arestul IPJ Buzău, unde va sta patru ani, pentru o infracţiune mai veche.

Citeşte şi: VIDEO Omul pădurii din Năieni a ucis doi săteni

Eugen Galeş, bărbatul capturat ieri de poliţişti după o operaţiune de amploare fusese condamnat la patru ani de puşcărie, în 2003, pentru infracţiunile de lovire şi vătămare corporală. S-a făcut nevăzut iar poliţia l-a dat atunci în urmărire generală.

La ancheta în jurul morţii bătrânei, poliţiştii au aflat că a fost văzut prin preajmă, motiv pentru care au fost organizate scotociri la graniţa dintre judeţele Buzău şi Prahova, la care au participat o sută de poliţişti şi jandarmi.

„Bărbatul din Năieni a fost căutat iniţial pentru că era suspect în cazul uciderii bătrânei de 70 de ani. A fost reperat la patru kilometri distanţă de satul Finţeşti, iar când a fost reţinut s-a constatat că avea asupra sa mai multe obiecte, precum o furcă şi chiar îmbrăcăminte, care aparţinuseră bărbatului de 31 de ani, găsit mort a doua zi”, a declarat agent Amalia Vlădescu, de la IPJ Buzău.

Infractorul a fost introdus direct în centrul de reţinere şi arestare preventivă, unde îşi va ispăşi pedeapsa de patru ani. Pe parcurs, Eugen Galeş va primi condamnările şi pentru crime, dacă se dovedeşte că el este autorul lor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite