VIDEO Omul Pădurii din Năieni a ucis doi săteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreaga comună Năieni a fost sub imperiul groazei după ce doi oameni au fost ucişi cu bestialitate. Prima victimă a fost o bătrână de 70 de ani iar cea de-a doua un tânăr de 31 de ani. Localnicii l-au bănuit de la bun început de producerea crimei pe Eugen Galeş dat în urmărire generală de şapte ani despre care auziseră că s-ar fi întors în sat.

Poliţiştii l-au găsit ieri după-amiază pe cel bănuit că ar fi comis ambele crime după câteva ore de căutări. Arăta mai degrabă a animal, nicidecum a om şi mirosea îngrozitor.

UPDATE Monstrul din Năieni stă 4 ani după gratii

Maria Şerban avea 70 de ani şi a fost găsită moartă miercuri după-amiază pe un teren agricol din spatele casei. Aceasta avea o gaură în cap produsă, cel mai probabil, cu o sapă.Femeia era văduvă şi locuia singură de mai mulţi ani. În spatele casei avea o bucată de pământ pe cauza căreia se certa frecvent cu fratele său pentru că femeia nu vroia să i-o cedeze.

Crimă oribilă în localitatea buzoiană Năieni (VIDEO)

Tanti Maria, cum îi spunea lumea în sat, îşi lucra pământul noaptea pentru că ziua, spun vecinii, era bătută cu pietre de către cumnata şi fratele său. De câteva zile femeia nu a mai fost văzută iar un nepot a început să o caute. A fost găsită moartă chiar pe locul din spatele casei iar pricipalul suspect a fost iniţial fratele victimei. În scurt timp însă anchetatorii şi-au îndreptat atenţia către fiul acestuia, Eugen Galeş, de 31 de ani care în urmă cu şapte ani fusese condamnat pentru tâlhărie şi fusese dat în urmărire generală dar nimeni nu ştia nimic de el.

image

În timp ce anghetatorii cercetau prima crimă, ieri dimineaţă, un bărbat a fost găsit mort pe câmp. Avea capul zdrobit, era dezbrăcat iar poliţiştii au dat verdictul: crimă. Cea de-a doua victimă este Ionel Paraschiv, un tânăr de 31 de ani care plecase de dimineaţă de acasă cu calul şi căruţa dar nu s-a mai întors.

image

Familia l-a căutat şi tatăl a fost cel care l-a găsit mort pe câmp. Anchetatorii au plecat în căutarea calului şi a căruţei şi au aflat de la localnici că un individ a rămas împotmolit cu căruţa într-un pârâu. Au luat-o către zona indicată şi l-au găsit pe suspect alături de calul victimei în albia pârâului. Era chiar Eugen Galeş, nepotul primei victime. Bărbatul arăta îngrozitor: avea părul lung, barbă, mirosea îngrozitor şi vorbea fără noimă.

În momentul în care a fost descoperit, suspectul a scos cuţitul şi furca la oamenii legii, moment în care aceştia au fost nevoiţi să facă uz de armă ca să îl potolească. Anchetatorii continuă cercetările şi urmează să stabilească unde a stat bărbatul ascuns şapte ani şi dacă a mai comis şi ale infracţiuni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite